گوشی‌های آیفون 13 پرو و پرو مکس لنز اولترا واید با دیافراگم F/1.8 خواهند داشت

رسانه کلیک - به گفته آقای مینگ چی کو، گوشی‌های آیفون 13 پرو و پرو مکس برای اولین بار دارای لنز اولترا واید شش عنصره با دیافراگم F/1.8  و لنز اتوفوکوس خواهند بود.

گوشی‌های آیفون 13 پرو و پرو مکس لنز اولترا واید با دیافراگم F/1.8 خواهند داشت

زمانی که سری آیفون 12 کمتر از یک ماه پیش معرفی شد، تحلیلگر اپل، مینگ چی کو، اعلام کرد که اکنون اپل توجه خود را روی نسل بعدی آیفون معطوف کرده است.

در اطلاعیه اخیر، او گفته است که سری آیفون 13 نیز دوباره دارای 4 نوع مدل خواهد بود و به ویژه مدل‌های پرو، دوربین ارتقایافته با لنز اولترا واید F/1.8 6P (شش عنصر) و فوکوس خودکار خواهند داشت.

این قابلیت باید به بهبود قابل ملاحظه کیفیت کمک کند و در مقایسه با آیفون 12 پرو و 12 پرو مکس که از ماژول‌های اولتراواید با تمرکز ثابتF / 2.4 ، 5P استفاده می کنند، از کیفیت بهتری برخوردار باشند. هنوز مشخص نیست که گوشی آیفون 13s که نسخه مقرون‌به‌صرفه است، چه دوربین بروزرسانی شده‌ای خواهد داشت.

احتمالا شرکت لارگان پرسیژن تایوان به عنوان تأمین کننده اصلی لنزهای دوربین آیفون‌های سال آینده معرفی خواهد شد و گزارش‌ها نشان می‌دهد که این شرکت حدود 70٪ از کل سفارشات را دریافت خواهد کرد.

فقط زمان مشخص خواهد کرد که آیا قابلیت‌هایی مانند صفحه نمایشگر با نرخ تازه سازی بالا، اسکنر اثر انگشت تعبیه شده در زیر نمایشگر و بریدگی (notch) کوچکتر سرانجام دنیای گوشی‌های آیفون را متحول و جذاب تر خواهد کرد یا خیر.

ارسال نظر