یارانه جدید دولت رونمایی شد
دولت در مصوبهای اعلام کردبانک مرکزی باید مابهالتفاوت نرخ جدید کالاهای سلامت را به سازمان برنامهوبودجه پرداخت کند.
به گزارش کلیک دولت در مصوبهای اعلام کرد با افزایش قیمت کالاهای سلامت، بانک مرکزی باید مابهالتفاوت نرخ جدید را به سازمان برنامهوبودجه پرداخت کند.
بر اساس مصوبه هیئت وزیران، در صورت افزایش نرخ کالاهای سلامت به دلیل حذف ارز ترجیحی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است مابهالتفاوت نرخ جدید با مبلغ پایه ۲۸۵۰۰ تومان را به حساب سازمان برنامه و بودجه کشور واریز کند.
سازمان برنامه و بودجه نیز حداکثر تا پانزدهم ماه بعد، با اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نسبت به تخصیص اعتبار به ذینفعان اقدام خواهد کرد.
این تصمیم در راستای حفظ قدرت خرید خانوارها و تامین مالی کالاهای اساسی حوزه سلامت اتخاذ شده است.دولت در این مصوبه مشخص نکرده این مبلغ به شرکتهای دارویی میرسد یا مردم استفاده کننده از داروهایی که ارز ترجیحی آن حذف میشود.