احتمال قانونی شدن بیت کوین

رسانه کلیک - محمدجواد آذری جهرمی امروز - چهارشنبه- در حاشیه هیات وزیران در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص امکان قانونی شدن بیت کوین در کشور پاسخ داد.

احتمال قانونی شدن بیت کوین

جهرمی در این رابطه گفت: «امروز در دولت در رابطه با قانونی شدن بیت کوین صحبت کردیم تا تصمیم در این رابطه اتخاذ شود، البته در این جلسه به نتیجه نرسیدیم.» هفته گذشته، وزیر ارتباطات در حاشیه نمایشگاه الکامپ ۲۵ با سرپرست وزارت آموزش و پرورش تفاهم‌نامه‌ای برای هوشمندی مدارس به امضا رساند. پس از آن، در شبکه‌های اجتماعی انتقاداتی به او وارد شد که چطور این تفاهم را امضا کرده و این قول را برای هوشمندسازی مدارس داده در حالی که هنوز بسیاری از مدارس کپری هستند و امکانات اولیه ندارند.

وزیر ارتباطات امروز به این انتقادات پاسخ داد و گفت: «ما طبق توافق‌نامه‌ای که با وزارت آموزش و پرورش امضا کردیم، سه لایه برای هوشمندسازی در نظر گرفتیم که بخشی از آن، موضوع ارتباطات مدارس است، خدمات لازم برای خدمات هوشمندسازی در لایه دوم و لایه سوم تجهیز مدارس است. مسئولیت‌های همه دستگاه‌ها در این حوزه مشخص شده؛ بخش خصوصی هم در این حوزه همکاری خواهد کرد.»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در انتها عنوان کرد: «ارتباط تمامی مدارس ولو همان مدارس کپری را تا پایان سال برقرار می‌کنیم، این مساله می‌تواند برای نظام آموزشی متحول‌کننده باشد، البته بحث تجهیز مدارس هم صحبت درستی است اما نمی‌توانیم در این حوزه تا تجهیز مدارس دست روی دست بگذاریم.»

ارسال نظر