طلا و دلار افزایشی شدند

قیمت دلار امروز شنبه 30 خرداد وارد کانال 163 هزار تومانی و قیمت طلا 18 عیار نیز 16 میلیون و 412 هزار به هزار تومان افزایش پیدا کرد.

طلا و دلار افزایشی شدند

به گزارش کلیک  قیمت دلار امروز شنبه 30 خرداد با آغاز خریدوفروش‌ها در بازار شش هزار و 510 تومان افزایش پیدا کرد و وارد کانال 163 هزار تومان شد.

این در حالی است که قیمت طلا 18 عیار نیز امروز شنبه 30 خرداد با شروع معاملات در بازار گرمی 748 هزار تومان افزایش پیدا کرد.

بر اساس این گزارش دلار آزاد با این میزان افزایش قیمت، 163 هزار و 10 تومان فروخته می‌شود و به این ترتیب بازدهی هفتگی این ارز به منفی 5 درصد رسید.

قیمت دلار البته اواخر خرداد سال قبل در کانال 82 هزار تومان حضور داشت که نشان از جهش 95 درصدی در این مدت است.

همچنین نرخ هر گرم طلا 18 عیار با افزایش مجدد به کانال 16 میلیون تومان بازگشت و با قیمت 16 میلیون و 412 هزار تومان خریدوفروش می‌شود.

 

ارسال نظر