تبلتی که جایگزین کاغذ می شود
معمولا نوشتن مطالب مهم و نت برداری در کلاس های دانشگاهی یا جلسات، بسیار مهم است و اغلب هم این مطالب به هم می ریزند یا امکان گم شدن آنها وجود دارد، شرکت remarkable گزینه ای برای حل این مشکل پیشنهاد کرده است.

به گزارش کلیک - تبلت پیشرفته ای که شرکت remarkable به نام E Ink تولید کرده است، می تواند جایگزین کاغذ و قلم شود. این شرکت تبلتی طراحی کرده است که علاوه بر اینکه از نظر ابعاد و اندازه، ساختار بسیار زیبا و شکیلی دارد، از ضخامت اندکی نیز بهره می برد و کاربران برای نوشتن بر روی آن از یک قلم نوری بهره می گیرند. کاربران این تبلت می توانند مطالب را به همان سبک نگارش معمول که بر روی کاغذ دارند، برروی این تبلت هم یادداشت کرده و سپس در حافظه ی تبلت ذخیره کنند.
همانطور که گفتیم از مزایای دیگر این تبلت می توان به ضخامت اندک آن اشاره کرد که سبک و قابل حمل است و یک گزینه ی بسیار جالب و کاری برای کاربران هم در این تبلت وجود دارد و آن استفاده از فناوری refresh rate است که تصویر بر روی صفحه تبلت را در هر ثانیه به روز رسانی یا تازه می کند و با این کار مانع از خستگی چشم می شود.
این شرکت مدعی است که تبلت ساخته شده در این شرکت دیگر نیاز به کاغذ و قلم را از بین می برد.