روسیه موفق به قطع اینترنت در این کشور شد

رسانه کلیک - دولت روسیه رسما اعلام کرده که توانسته به صورت موفقیت آمیز، اینترنت این کشور را از اینترنت بین الملل قطع کند.

روسیه موفق به قطع اینترنت در این کشور شد

دولت روسیه اعلام کرده با انجام چندین آزمایش، موفق به قطع اینترنت این کشور از اینترنت بین الملل شده است. این آزمایش ها چندین روز طول کشیده و آژانس های دولتی، شرکت های تامین کننده اینترنت و شرکت های اینترنتی روسیه را شامل شده است. هدف از این آزمایش، بررسی کارآمدی اینترنت ملی یا RuNET در زمان قطع دسترسی به DNS جهانی بوده است.

ترافیک اینترنت در این آزمایش به سرورهای داخلی هدایت شده است. این آزمایش نشان می دهد که اینترنت RuNET بزرگترین اینترنت ملی در جهان محسوب می شود. دولت این کشور اطلاعات فنی در رابطه با آزمایش های صورت گرفته، منتشر نکرده است؛ با این حال به این موضوع اشاره کرده که چندین سناریوی قطع اینترنت را مورد آزمایش قرار داده است. یکی از این سناریوها، حمله سایبری یک کشور خارجی بوده است.

روسیه قطع اینترنت

دولت روسیه امروز اعلام کرده این آزمایش ها موفقیت آمیز بوده است:

به صورت کلی، مسئولین و اپراتورهای مخابراتی برای پاسخگویی به هرگونه ریسک و تهدید احتمالی آماده هستند و از عملکرد اینترنت و شبکه تلفنی یکپارچه اطمینان دارند.

دولت روسیه از چندین سال پیش در حال برنامه ریزی برای این موضوع بوده است. در گذشته نیز به اینترنت ملی روسیه اشاره شده بود ( اینترنت ملی روسیه امروز شروع به کار کرد ). در ابتدا قرار بود این آزمایش ها در آوریل سال جاری میلادی انجام شوند؛ با این حال تا پاییز به تاخیر افتاد. در این مدت دولت روسیه مشغول تدوین قانون مرتبط با اینترنت ملی بود.

بر اساس این قانون، دولت روسیه می تواند اینترنت این کشور را از اینترنت بین الملل قطع کند. علت این قطعی، امنیت ملی عنوان شده است. در گذشته نه چندان دور نیز شاهد قطعی اینترنت بین الملل در ایران بودیم. به نظر شما با دستیابی روسیه به فناوری های مربوط به اینترنت ملی، باید منتظر شروع پروژه مشابهی در کشورمان باشیم؟

ارسال نظر