آغاز جنگ بیولوژیکی بین چین و آمریکا با انتشار عمدی ویروس کرونا
رسانه کلیک - ویروس کرونا به صورت روزانه کشته می گیرد. به تازگی این تئوری مطرح شده که ویروس کرونا به صورت عمدی از سوی آمریکا انتشار پیدا کرده است.
یک شهروند آمریکایی بصورت اتفاقی در حین خرید از فروشگاه وال مارت متوجه یک اسپری ضد ویروس می شود که 99% از ویروسها و باکتریها را از بین می برد؛ نکته جالب در خصوص این اسپری این است که در قسمت پشتی آن نوشته یکی از موارد استفاده آن ضد ویروس کرونا بشری است ( ویروس کرونا چیست به همراه راه های مقابله با آن ).
حال سوال اینجاست که چطور قبل از شیوع این بیماری در چین این اسپری تولید شده است؟
بسیاری بر این عقیده اند که دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در جنگ اقتصادی با چین، جنگ بیولوژیکی را با این کشور آغاز کرده و عامدانه، ویروس کرونا را به کشور چین منتقل کرده است و در عین حال، اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با این بیماری را در آمریکا در پیش گرفته تا هیچ آمریکایی به واسطه ابتلا به این ویروس کشته نشود. در ادامه ویدیوی مربوط به این اسپری را مشاهده می کنید:
در صورتی که این تئوری صحت داشته باشد، ویروس کرونا علاوه بر چین در کشورهای دیگر نیز کشته داشته و در حقیقت اقتصاد جهانی را تحت تاثیر قرار داده است. شمار کشته شدگان در ایران نیز رو به افزایش است ( ویروس کرونا به بابل و اراک رسید ). به نظر شما آیا انتشار عمدی ویروس کرونا توسط دولت ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است؟