گوشیهای شیائومی Mi 10T و Mi 10T Pro نمایشگری با نرخ نوسازی 144Hz خواهند داشت
رسانه کلیک - طبق شایعات منتشر شده، گوشیهای شیائومی Mi 10T و Mi 10T Pro نمایشگرهایی با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز خواهند داشت.
شایعات زیادی درباره گوشی های سری T شیائومی وجود دارد و حدس و گمانهای زیادی درباره قیمت و چیپست آنها منتشر شده است. ما در این بین یکی از جالبترین شایعات موجود برای گوشیهای شیائومی Mi 10T و Mi 10T Pro داشتن نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز است.
بر اساس گزارشی از Digital Chat Station گوشیهای مدل 10T شیائومی که نام رمز آنها آپولو است، نمایشگر LCD با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز خواهند داشت. این نمایشگرها مجهز به قابلیت motion interpolation هستند که نوعی از پردازش ویدیو است و انیمیشنی روان و بدون تاری حرکت را برای مخاطبان به ارمغان میآورد. این قابلیت بیشتر در تلویزیونهای HD و پخشکنندههای ویدیو وجود دارد و حضور آن در یک گوشی هوشمند، خبر خوبی است.
نرخ نوسازی این گوشیها نسبت به مدلهای قبلی شیائومی یعنی Mi 10 با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و Mi 10 اولترا با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بسیار بیشتر است.
حفرهای که برای دوربین سلفی درون نمایشگر قرار گرفته است بسیار کوچک است و قطر آن تقریبا ۳.۸ میلیمتر است.
اکثر مدلهای Mi 10 دارای نمایشگرهای OLED هستند و سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر آنها قرار گرفته است؛ اما از آن جایی که نمایشگر این گوشیها ال سی دی هستند، به احتمال زیاد سنسور اثر انگشت در فریم کنار گوشی قرار خواهد گرفت.
به احتمال زیاد چیپسی که در این گوشیها قرار گرفته است، اسنپدراگون ۸۶۵ است. شیائومی برای Mi 10T Pro دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی در نظر گرفته است و قیمت آن احتمالا ۶۴۰ یورو خواهد بود. گوشی Mi 10T نیز با داشتن دوربین ۶۴ مگاپیکسیلی، احتمالا قیمتی حدود ۵۵۰ یورو خواهد داشت.