طرح تحول مکاتبات اداری تبلور همکاری بخش خصوصی با دولت است

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با سخنرانی در مراسم اختتامیه اجلاس هم‌اندیشی مدیران فناوری اطلاعات و دبیرخانه‌های نظام اداری کشور بر همکاری بخش خصوصی با بدنه دولت در جهت خدمت‌رسانی به مردم تاکید کرد.

طرح تحول مکاتبات اداری تبلور همکاری بخش خصوصی با دولت است

به گزارش کلیک، مراسم اختتامیه اجلاس هم‌اندیشی مدیران فناوری اطلاعات و دبیرخانه‌های نظام اداری کشور با حضور ملکی تبار رئیس مرکز فناوری اطلاعات ، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری ، حسین ملایجردی مدیرکل دبیرخانه مرکزی نهاد ریاست جمهوری و ناصر علی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و اصغر رضا نژاد دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران و مدیران فناوری اطلاعات وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی در سالن اجلاس سران برگزار شد.
سعادت به‌عنوان نخستین سخنران مراسم اختتامیه اجلاس هم‌اندیشی مدیران فناوری اطلاعات و دبیرخانه‌های نظام اداری کشور، با اشاره به اینکه سال جاری به‌عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نام‌گذاری شده است، گفت:«ابتدای انقلاب امام راحل بر واگذاری امور مردم به مردم تاکید داشتند اکنون هم مقام معظم رهبری با تدوین و ابلاغ سیاست کلی اقتصاد مقاومتی نیز همین رویکرد را دارند. محورهای کلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، بر تکیه اقتصاد بر دوش مردم تاکید دارد، تبلور مردم نیز در بخش خصوصی است که با فعالیت و تلاش خود چرخه اقتصاد کشور را می‌چرخاند.»

او با اشاره به پیشرفت سریع طرح تحول مکاتبات اداری ظرف مدت یک سال، گفت:«هرچند رشد و توسعه این طرح سرعت بالایی داشت اما همچنان باید به روند توسعه‌ای خود ادامه دهد تا تمام انتظارات را برآورده سازد. تعریف فرآیندهای جدید و بهینه‌سازی فرآیندهای موجود، ارائه سرویس‌های جدید و رشد و توسعه طرح نیز در ادامه این راه قرار دارد.»
سعادت در ادامه ضمن قدردانی از مدیریت و تصمیم‌گیری هوشمندانه رئیس مرکز فناوری اطلاعات ، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری گفت:«آقای ملکی تبار طی یک تصمیم هوشمندانه با استناد به تمام اسناد بالادستی به بخش خصوصی اعتماد کردند و علاوه بر اعتماد فرصت حضور و مشارکت در این طرح را به بخش خصوصی دادند. زیرساخت شبکه، نرم‌افزار، پروتکل تعامل نرم‌افزارها را همه بخش خصوصی تامین می‌کند این تبلور کامل اقدام و عمل است که جا دارد قدردان نگاه و مدیریت صحیح رئیس این مرکز باشیم.»
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور افزود:«برای تامین زیرساخت و شبکه ارتباطی مکاتبات اداری دبیرخانه‌های نظام اداری کشور در اولین قدم اپراتورهای بخش خصوصی به خدمت گرفته شدند. آن زمان شبکه دولت، سه هزار نود داشت اکنون با راه‌اندازی این طرح و مشارکت بخش خصوصی در مدت کمتر از یک سال این رقم به ۱۲ هزار نود رسیده است. علاوه بر آن دستگاه‌های دولتی در حال استفاده از نرم‌افزار بودند که توسط بخش خصوصی تولیدشده بود. در کنار آن نیاز بود استانداردهای راه‌اندازی این طرح تدوین و بهینه شود که بازهم توسط بخش خصوصی انجام شد.»
او با اشاره به لزوم تدوین استانداردهایی برای راه‌اندازی طرح تحول اداری گفت:«سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و مرکز فناوری اطلاعات ، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری توافق‌نامه‌ای را امضا کردیم و طی آن پروتکل ECE توسط کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران تدوین شد. علاوه بر آن پروتکل EC2 نیز در حال سازمان تدوین است و به‌زودی آزمایشگاه‌های آن‌هم راه‌اندازی خواهد شد و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گواهینامه‌های مرتبط با این پروتکل را صادر خواهد کرد.»
سعادت با تاکید بر لزوم تغییر نگاه دولت و حاکمیت به بخش خصوصی به‌عنوان سرمایه‌گذار صنعت فاوا افزود:«نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد، همه اتفاقات روی‌داده بسیار مثبت است اما طبق تجربه‌ای که در دنیا اتفاق افتاده باید به سمتی برویم که بخش خصوصی سرویس ارائه کند. علاوه بر اینکه در تامین شبکه، نرم‌افزار، صدور گواهینامه و تدوین پروتکل مشارکت می‌کند به ارائه سرویس و خدمات هم بپردازد.باید نگاه به بخش خصوصی به‌عنوان پیمانکار دولت تغییر کند و بخش خصوصی را همه به‌عنوان سرمایه‌گذار صنعت بشناسد. بخش خصوصی باید به میدان بیاید و سرمایه‌گذاری کند.»
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به اینکه مجموعه این اقدامات باهدف خدمت‌رسانی سریع و شفاف و باکیفیت به مردم انجام‌شده است، گفت:«سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به‌عنوان متولی قانونی بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات آمادگی کامل برای همراهی جهت خدمت‌رسانی به مردم دارد.»

ارسال نظر