اتصال شبکه پلی استیشن و ایکس باکس کار آسانی است!
همان طور که در خبرهای قبلی خدمت شما کاربران عزیز عرض کردیم، کمپانی مایکروسافت مدتی پیش پیشنهادی در خصوص ایجاد قابلیت انجام بازی های ویدیویی بین شبکه ای را در فضای مجازی داد، که رسانه های معتبر و بزرگ خارجی به سرعت به دنبال پرس و جو از کمپانی سونی یعنی پلی استیشن رفتند. در مصاحبه قبلی وب سایت گیم اسپات با عوامل کمپانی سونی، این شرکت در صحبت های خود حرفی از کنسول ایکس باکس وان به میان نیاورد و تنها از فراهم سازی انجام بازی های ویدیویی بین شبکه ای، استقبال کرد. حال رئیس بخش کمپانی سرگرمی های سونی، شوهی یوشیدا به این پیشنهاد طلایی واکنش نشان داد و گویا کم کم شاهد اتحاد بیشتر دو کنسول نسل هشتم پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه رسانه کلیک باشید.

که رسانه های معتبر و بزرگ خارجی به سرعت به دنبال پرس و جو از کمپانی سونی یعنی پلی استیشن رفتند. در مصاحبه قبلی وب سایت گیم اسپات با عوامل کمپانی سونی، این شرکت در صحبت های خود حرفی از کنسول ایکس باکس وان به میان نیاورد و تنها از فراهم سازی انجام بازی های ویدیویی بین شبکه ای، استقبال کرد. حال رئیس بخش کمپانی سرگرمی های سونی، شوهی یوشیدا به این پیشنهاد طلایی واکنش نشان داد و گویا کم کم شاهد اتحاد بیشتر دو کنسول نسل هشتم پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه رسانه کلیک باشید.
به گزارش کلیک، مدتی پیش وب سایت بزرگ و شناخته شده یوروگیمر، مصاحبه ای را با آقای شوهی یوشیدا، رئیس استودیوی های جهانی Sony Computer Entertainment، ترتیب داده که در این مصاحبه نظر آقای یوشیدا به این پیشنهاد پرسیده شده است.
آقای شوهی یوشیدا در گفتگو با وب سایت یوروگیمر اعلام کرد که کمپانی سونی همیشه در نسل های مختلف کنسول ها هچمون پلی استیشن ۲، پلی استیشن ۳ و پلی استیشن ۴ از قابلیت cross-platform (بین شبکه ای) استقبال کرده و دارندگان کنسول های پلی استیشن می توانستند با گیمرهای نسخه رایانه های شخصی بازی کنند. ایشان برای ذکر مثال از دو عنوان Rocket League و Street Fighter 5 نام برد که گیمرهای این دو بازی می توانستند با سایر نسخه های دو عنوان ذکر شده بازی کنند.
همه ما می دانیم که برای اتحاد دو کنسول پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان، شبکه های آن ها یعنی پلی استیشن نتورک و ایکس باکس لایو باید با یکدیگر هماهنگ شوند. آقای یوشیدا در خصوص این امر اعلام کرد که برای ایجاد این قابلیت برای دو کنسول Xbox One و PlayStation 4 هیچ گونه محدودیتی از نظر فنی وجود ندارد و این مسئله هرگز دشوار نیست و متخصصان به راحتی می توانند دو شبکه ایکس باکس لایو و پلی استیشن را به هم متصل کنند.
شوهی یوشیدا در این باره گفت:
چون رایانه های شخصی یک پلتفرم باز هستند (در مقایسه با کنسول ایکس باکس وان) ایجاد قابلیت cross-platform بسیار ساده تر است. اتصال دو شبکه ایکس باکس لایو و پلی استیشن به خاطر متفاوت بودن آن ها، به مراتب امری دشواتر خواهد بود و برای تحقق این امر باید با ناشران و سازندگان بازی های ویدیویی صحبت کنیم. آن ها باید بدانند که چه مسیری را باید طی کنند. ما نیز باید مسائل فنی این قابلیت را فراهم کنیم. ما فکر می کنیم که مسائل فنی آسان ترین بخش این قابلیت است.
بنابراین مسائل فنی قابلیت بین شبکه ای امر دشواری نیست اما مشکل اصلی این قابلیت، سیاست های جداگانه و منحصر به فرد دو کمپانی مایکروسافت و سونی می باشد چرا که با اتصال شبکه های پلی استیشن و ایکس باکس لایو، سیاست های دو کمپانی سونی و مایکروسافت باید با یکدیگر ادغام شوند و این مسئله یک مشکل بزرگ محسوب می شود. آقای شوهی یوشیدا در ادامه صحبت های خود به این موضوع پرداخت و درباره آن گفت:
علاوه بر موارد فنی این مسئله، ما باید موضوع سیاست های هر دو کمپانی را در نظر بگیریم!
در روز ۱۴ ماه مارس میلادی جاری، آقای کریس کارلا، یکی از مدیران بخش ایکس باکس کمپانی مایکروسافت، تمامی بازی سازان و صاحبان پلتفرم ها را دعوت کرد که شبکه های خصوصی خودشان را با شبکه ایکس باکس لایو متصل کنند. در این پیشنهاد، به صورت دقیق و شفاف، صحبتی از پلتفرم پلی استیشن ۴ برده نشد اما همه ما می دانیم که منظور کمپانی مایکروسافت، بیشتر اتصال دو شبکه ایکس باکس لایو و پلی استیشن بوده است.
همان طور که در بالا عرض کردیم، وب سایت گیم اسپات در مصاحبه خود با کمپانی سونی، نظر آن ها را درباره این پیشنهاد پرسید که کمپانی سونی در این خصوص توضیح داد:
پلی استیشن همواره از اجرای بازی ها به صورت بین شبکه ای حمایت و پشتیبانی کرده است. ما بسیاری از عناوین خودمان را با شبکه استیم (رایانه های شخصی) متصل کرده ایم تا گیمرها بتوانند با گیمرهای رایانه های شخصی نیز بازی کنند. به طوری که در سال ۲۰۰۲ برای اولین بار گیمرهای دو پلتفرم پلی استیشن و رایانه های شخصی می توانستند عنوان Final Fantasy XI با یکدیگر بازی کنند. کمپانی سونی ما از ناشران و توسعه دهندگانی که علاقه ای به قابلیت بازی بین شبکه ای دارند، استقبال می کند.
آقای کریس کارلا در صحبت های خود اشاره کرد:
ما علاوه بر اینکه قابلیت بین پلتفرم را برای دارندگان کنسول ایکس باکس وان و سیستم عامل ویندوز ۱۰ فراهم کرده ایم، امکان بازی با سایر پلتفرم های دیگر را نیز فراهم خواهیم کرد.
این یعنی کاربران و دارندگان کنسول ایکس باکس وان و رایانه های شخصی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز ۱۰ می توانند به شبکه ایکس باکس لایو متصل شوند و با سایر پلتفرم ها به صورت مولتی پلیر (چند نفره) بازی کنند.
برای مثال عنوان Rocket League که برای هر سه پلتفرم ایکس باکس وان، پلی استیشن ۴ و رایانه های شخصی منتشر شد، از این قابلیت استفاده می کند. به همین علت گیمرهای نسخه ایکس باکس وان و پلی استیشن ۴ بازی Rocket League می توانند با گیمرهای نسخه رایانه های شخصی به صورت آنلاین و چنده نفره به رقابت بپردازند و در خصوص انتخاب رقیب، هیچ محدودیتی نداشته باشند. همچنین عنوان Street Fighter V که تنها برای کنسول پلی استیشن ۴ و رایانه های شخصی منتشر شد، از قابلیت cross-network بهره می برد. اما تا به امروز هرگز شاهد قابلیت cross-network بین دو شبکه ایکس باکس لایو و پلی استیشن نبودیم.
در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با ایجاد قابلیت انجام بازی های ویدئویی به صورت بین شبکه ای (ایکس باکس وان و پلی استیشن ۴) چیست؟ آیا دو کمپانی سونی و مایکروسافت با یکدیگر همکاری خواهند کرد؟ سیاست های هر دو کمپانی به خاطر این قابلیت تغییر می کند و به یکدیگر نزدیک خواهند شد؟ دیدگاه ها و نظرات شخصی خودتان را حتما با دیگر کاربران رسانه کلیک در میان بگذارید.
منبع: Gamespot