کوآلکام درخواست برای تامین قطعات هوآوی را تایید کرد

رسانه کلیک - مدیرعامل شرکت کوآلکام در جلسه‌ای که برای گزارش عملکرد شرکت در سال مالی 2020 برگزار شده بود، تایید کرد که این شرکت برای تامین قطعات هوآوی از دولت آمریکا درخواست مجوز کرده است 

کوآلکام درخواست برای تامین قطعات هوآوی را تایید کرد

از چند هفته گذشته شرکت‌های زیادی در حال دریافت مجوز از ایالات متحده آمریکا برای تامین قطعات هوآوی هستند. در این میان، بزرگ‌ترین شرکت تولید‌کننده تراشه در دنیا یعنی شرکت کوآلکام نیز تایید کرده است که برای تامین قطعات برای این شرکت چینی به دولت درخواست داده است. استیون مولنکوف، مدیرعامل کوآلکام، زمانی که در حال گزارش عملکرد شرکت در سال مالی 2020 بود، این موضوع را تایید کرد. البته این شرکت هنوز موفق به دریافت مجوز نشده است و درخواست آن در حال بررسی است.

در هفته‌های گذشته شرکت‌هایی مانند سونی، اینتل، AMD، سامسونگ دیسپلی و... از دولت آمریکا برای همکاری با این شرکت بزرگ چینی مجوز دریافت کرده‌اند. این مجوزها برای هوآوی بسیار مهم و حیاتی هستند زیرا به او کمک می‌کنند که با وجود تحریم‌های ناخواسته‌ای که روز به روز به آن‌ها افزوده می‌شود بتواند کسب‌وکار خود را سرپا نگه دارد.

طبق یک گزارش، حدود 300 شرکت از دولت آمریکا درخواست مجوز همکاری با هوآوی داشته‌اند و تنها یک دهم آن‌ها تاکنون موفق به دریافت مجوز شده‌اند. علاوه بر کوآلکام، شرکت سامسونگ الکترونیکس نیز هنوز منتظر دریافت مجوز است.

طبق گزارشی که شرکت کوآلکام برای سال مالی 2020 خود منتشر کرده است، درآمد این شرکت در آخرین فصل سال مالی حدود 6.5 میلیارد دلار بوده است. جالب است که درآمد کوآلکام در آخرین فصل سال مالی گذشته، 4.8 میلیارد دلار بوده و این به این معناست که درآمد این شرکت نسبت به همین زمان در سال گذشته 35 درصد رشد داشته است.

ارسال نظر