گوشی های موتورولا One و وان پاور در سکوت خبری رونمایی شد

رسانه کلیک - شرکت موتورولا از دو گوشی هوشمند جدید رونمایی کرد. گوشی موتورولا One و وان پاور از سیستم عامل اندروید وان بهره می برند.

گوشی های موتورولا One و وان پاور در سکوت خبری رونمایی شد

موتورولا دو گوشی هوشمند جدید مجهز به سیستم عامل اندروید One را معرفی کرد. از گوشی موتورولا One و وان پاور در سکوت خبری رونمایی شد. علت معرفی این محصولات در سکوت خبری می تواند مربوط به گوشی موتورولا P30 باشد ( موتورولا موتو P30 مجهز به پردازنده اسنپدراگون 636 معرفی شد ).

موتورولا One

این دستگاه نسخه جهانی موتورولا P30 محسوب نمی شود. این گوشی هوشمند در گذشته با شماره مدل XT1941-2 در TENAA حضور پیدا کرده بود. گوشی موتورولا One به نمایشگر 5.99 اینچی با رزولوشن اچ دی پلاس و بریدگی صفحه نمایش مجهز شده است.

قدرت این گوشی شرکت موتورولا را پردازنده اسنپدراگون 625 تامین می کند. موتورولا میزان رم و حافظه داخلی مورد استفاده در این محصول را اعلام نکرده است با این حال انتظار می رود این دستگاه دارای 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی باشد.

در بخش پشتی گوشی موتورولا One شاهد حضور دوربین اصلی دوگانه با سنسورهای 13 و 2 مگاپیکسلی هستیم. این دوربین قادر به ضبط ویدیو با رزولوشن 4K است. در بحش جلویی این گوشی هوشمند یک سنسور 8 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.2 تصاویر کاربران را ثبت می کند.

از دیگر مشخصات این محصول می توان به باتری 3000 میلی آمپر ساعتی، سنسور اثر انگشت، پورت USB-C، جک 3.5 میلی متری صدا و سیستم عامل پیش فرض اندروید اوریو 8.1 اشاره کرد. این دستگاه با قیمت 299 یورو در ماه های آینده به بازار عرضه می شود.

موتورولا وان پاور

این گوشی هوشمند به نمایشگر 6.2 اینچی با رزولوشن فول اچ دی پلاس و نسبت تصویر 19:9 مجهز شده است. این دستگاه از پردازنده اسنپدراگون 636 بهره می برد و این تراشه را 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی همراهی می کند.

این اسمارت فون شرکت موتورولا به دوربین اصلی دوگانه با سنسورهای 16 و 5 مگاپیکسلی مجهز شده و در بخش جلویی آن دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی قرار گرفته است. موتورولا ظرفیت باتری این دستگاه را اعلام نکرده است.

این دستگاه به پورت USB-C، سنسور اثر انگشت و سیستم عامل پیش فرض اندروید اوریو 8.1 مجهز شده است. این دستگاه در آینده نزدیک به اندروید پای و در سال آینده به اندروید Q بروزرسانی می شود. این گوشی هوشمند تنها در کشور هند به فروش می رسد. در حال حاضر موتورولا قیمت این دستگاه را مشخص نکرده است.

ارسال نظر