با فضاپیمای آرتمیس نام خود را به ماه بفرستید + نحوه ثبت نام
ناسا یک صفحه ویژه را در وبسایت رسمی خود قرار داده که با مراجعه به آن میتوانید برای فرستادن رایگان نام خود به ماه از طریق فضاپیمای آرتمیس 1 اقدام کنید.

فرستادن نام خود به ماه با کمک فضاپیمای آرتمیس
در یکی از بلندپروازانهترین برنامههای فضایی تاریخ به نام «برنامه آرتمیس»، ناسا قصد دارد تا نخستین بخش از این مأموریت را با ارسال فضاپیمای Artemis I به ماه در طی چند ماه آینده، عملیاتی کند.
اما جدای از اهمیت این برنامه فضایی، ناسا در اقدامی جالبتوجه وبسایتی را تدارک دیده تا تمام افراد جهان به صورت دلخواه نام خود را در آن ثبت کنند تا این نامها از طریق این فضاپیما به ماه ارسال شوند. به عبارت دیگر، شما میتواند به سادگی و رایگان نام خود را به فضا بفرستید.
سفر به فضا برای اغلب ما امری غیرممکن به نظر میرسد، اگرچه بیشک دوست داریم تا چنین سفری را تجربه کنیم. در چند سال گذشته شاهد سفر افرادی غیر فضانورد به خارج از جو زمین بودهایم، اما این افراد آنقدر ثروتمند بودند که تعداد آنها تاکنون از انگشتان دو دست هم فراتر نرفته است.
همین امر به خوبی ثابت میکند سفر به فضا برای انسانهای عادی و غیرمتخصص، دستکم تا چندین دهه دستنیافتنی خواهد بود، اما آیا راهی وجود دارد که بتوانیم هیجان حضور در فضا را تجربه کنیم؟
شاید بتوانیم یک یادگار از خود را به فضا بفرستیم، چیزی شبیه به نوشتن یک یادگاری در گوشهای از طبیعت برای اینکه حضور خود را در آنجا نشان دهیم. گویا ناسا اکنون چنین موقعیتی را برای ما فراهم کرده است تا این بار یادگاری خود را در فضا بجای بگذاریم.
برنامه آرتمیس ناسا، یک برنامه فضایی بینالمللی با هدف فرستادن انسانها از جمله نخستین زن و نخستین فرد رنگینپوست به ماه است. مقصد نهایی این برنامه قطب جنوب ماه و زمان اجرای آن تا سال ۲۰۲۴ طول خواهد کشید.
هدف نهایی این پروژه حضور دائم انسانها روی ماه، ایجاد فضای مناسب برای فعالیت شرکتهای خصوصی روی کره ماه و در نهایت ایجاد پایگاهی دائمی برای سفر به مریخ است. ناسا رهبری این پروژه را به عهده دارد، اما انتظار میرود که همکاری بینالمللی در رسیدن به اهداف بلندمدت پروژه مؤثر باشد.
آرتمیس یک نیز یک پرواز آزمایشی بدون خدمه برای برنامه آرتمیس ناسا است. این اولین پرواز با وسیله پرتاب فوق سنگین سیستم پرتاب فضایی (SLS) آژانس و اولین پرواز Orion MPCV است. پرتاب در مجتمع پرتاب 39B(LC-39B) در مرکز فضایی کندی در ایالاتمتحده انجام خواهد شد که احتمالاً در تابستان ۲۰۲۲ خواهد بود.
در این مأموریت، یک فضاپیمای اوریون، در یک مأموریت ۲۵.۵ روزه که ۶ روز از آن روز در مدار رتروگراد به دور ماه خواهد بود، به فضا پرتاب خواهد شد. این مأموریت، فضاپیمای اوریون و وسیله پرتاب سیستم پرتاب فضایی را برای پروازهای خدمه دار، مورد آزمایش قرار میدهد که با دومین آزمایش پروازی سیستم پرتاب اوریون و مأموریت آرتمیس ۲ آغاز میشود.
هنگامی که اوریون و سیستم پرتاب فضایی (SLS) برای اولین بار از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا بلند شوند، همه نگاهها به مجموعه تاریخی پرتاب 39B خواهد بود. این مأموریت تعهد و توانایی ما برای گسترش حضور انسان در ماه و فراتر از آن را نشان خواهد داد.
اکنون شما به صورت مختصر با این برنامه فضایی بلندپروازانه و مأموریتهای آن آشنا شدید، احتمالاً متوجه خواهید شد که نام شما قرار است در چه پروژه مهمی حضور داشته باشد و مهمتر از آن اینکه به فضا برود آنهم به صورت رایگان.
در صفحهای که ناسا برای ثبت نام رایگان افراد تدارک دیده است، شما پس از ثبت نام خود کارت پروازی را دریافت خواهید کرد که در آینده میتوانید از آن برای پیگیری رخدادیهای برنامه آرتمیس و البته نام خود در فضا استفاده کنید. ناسا این نامها را بر روی یک حافظه قرار خواهد داد و به همراه آرتمیس یک به فضا ارسال خواهد کرد.
مراحل ثبت نام
برای انجام فرآیند ثبت نام میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا برای ورود به صفحه ثبت نام در برنامه آرتمیس ناسا، اینجا کلیک کنید.
وقتی صفحه موردنظر باز شد با پوستر رسمی آرتمیس یک مواجه خواهید شد. کمی پایینتر بروید تا با فرمی کوتاه شامل سه کادر مواجه شوید. این فرم مربوط به اطلاعات کارت پرواز شما است.
در کادر اول نام کوچک و در کادر دوم نام خانوادگی را وارد کنید. گزینه سوم مربوط به ثبت یک پین کد است که باید بین ۴ تا ۷ کاراکتر داشته باشد. پین خود را به خاطر بسپارید، زیرا برای دسترسی به کارت پرواز خود در آینده به آن نیاز خواهید داشت.
تبریک میگوییم! پس از ثبت نام خود در مرحله قبل، در این قسمت کارت پروازی برای شما صادر میشود که حاوی نام شما و یک کد کیو آر است. با کلیک کردن روی این کارت میتوانید آن را دانلود کنید.
بدین ترتیب، نام شما در یک برنامه فضایی مهم شرکت کرده و به همراه آرتمیس 1 به ماه فرستاده می شود. به امید روزی که با انگشتان خود نامتان را روی سطح ماه حک کنید!
منبع: فرارو