رجیستری موبایل در انتظار اجرایی شدن

طرح رجیستری، طی چند مدت اخیر توجه های زیادی جلب و سروصدای زیادی نیز به پا کرده است.

رجیستری موبایل در انتظار اجرایی شدن

به گزارش کلیک، محمود واعظی، وزیر ارتباطات، درباره این طرح گفت: به ما تکلیف شده بود که ظرف ۲ ماه این طرح را اجرایی کنیم اما با توجه به تجربه ناموفق اجرای این طرح در گذشته، شروطی را برای اجرای آن در نظر گرفتیم که یکی از آنها اجرای طرح به صورت آزمایشی است.

واعظی بیان کرد: در اجرای طرح رجیستری گوشی های موبایل علاوه بر وزارت ارتباطات، گمرک، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و وزارت صنعت حضور دارند، ترجیح ما این بود که سازمان دیگری مسئولیت اجرای این طرح را بر عهده گیرد اما با این وجود اصرار داشتند که ما این کار را انجام دهیم.

وزیر ارتباطات توضیح داد: یکی از شروطی که برای اجرای این طرح داشتیم این بود که مردم از اجرای آن ناراضی نشوند و شرط دوم این بود که هر آنچه که در شبکه فعلی مورد استفاده مردم قرار می گیرد، معتبر تلقی شود.

وی اعلان کرد: با اجرای طرح رجیستری تمامی گوشی هایی که تا تاریخ ۵ مردادماه در شبکه مخابراتی کشور فعال شده اند شامل این طرح نمی شوند و از این تاریخ به بعد به صورت پایلوت این طرح اجرایی خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان خاطرنشان کرد: با برطرف شدن کامل مشکلات، اجرای طرح رجیستری به صورت نهایی عملیاتی می شود و نمی توان برای آن تاریخ مشخصی اعلام کرد.

ارسال نظر