رسیدن به کسب و کار در علم کامپیوتر
بازار کار کامپیوتر، به سرعت در حال گسترش است و این فرصت خوبی است که شغلی مناسب برای خود فراهم کنید. حتی افرادی که تجربه ی قبلی کار با کامپیوتر را نداشته اند، هم اکنون این شانس را دارند که یک شغل مرتبط با کامپیوتر برای خود فراهم کنند.
کلیک - بهترین کاری که باید انجام دهید این است که مهارت ها و دانش خود را در زمینه ی کامپیوتر افزایش دهید.
روش 1 از 3 : چگونه به یک حرفه ای در IT تبدیل شویم
گام اول: رسیدن به شرایط لازم
زمانی که کارفرما، Curriculum Vitae فردی که قصد دارد در شرکت خود استخدام کند، را بررسی می کند، دارا بودن توانایی پیشرفت بیشتر و تجارب و سوابق درخشان قبلی، می تواند زمینه ی پذیرش او باشد. در واقع CV، تاریخچه ای از سوابق و فعالیت های مفیدی است که صورت گرفته و شباهت فراوانی به رزومه دارد. نداشتن استرس، در هنگام صحبت با کارفرما نیز می تواند یکی از عوامل مهم در پذیرش یا عدم پذیرش شما باشد. به این نکته توجه کنید که تمام توانایی ها و ویژگی های خود را در CV درج کرده باشید و در نوشتن آن صادق باشید و از درج مهارت های غیر واقعی اکیدا جلوگیری کنید، زیرا ممکن است به شدت شما را به دردسر بیندازد!
گام دوم: ITIL را بشناسید
ITIL، مخفف عبارت Information Technology Infrastructure Library می باشد و در واقع مجموعه ای از تکنیک ها و تفکرات جهت مدیریت زیرساخت های فناوری اطلاعات، پیاده سازی و در نهایت استفاده از آن ها می باشد. استفاده از ITIL فواید فراوانی دارد که از جمله ی آن می توان به افزایش رضایت مشتری، کاهش ریسک مواجه شدن با نیازهایی که شناخته نشده اند، استفاده ی بهتر از استعداد ها، کاهش میزان هزینه، ارتباط بهتر بین مشتری و فرد ارائه دهنده ی خدمات و موارد دیگر اشاره کرد.
گام سوم: پرتلاش بودن در حین بدست آوردن شغل
امروزه، یکی از رایج ترین راه های دستیابی به شغل، استفاده از سایت های کاریابی می باشد. سایت های فراوانی در این زمینه وجود دارند و می توانید با عضویت در این سایت ها، از خدمات خوبی بهره مند شوید.
- نکات مهم - شناخت کاملی در خصوص کارفرما و نحوه ی کار آن بدست آورید و سعی کنید که شماره تلفن یا آدرس وبسایت شرکت آن ها را بدست آورید. چنانچه که هنوز اقدام به تهیه ی CV نکرده اید، حداکثر در مدت زمان 24 ساعت آن را تهیه کنید.
گام چهارم: یک CV با کیفیت تهیه کنید
CV در واقع بروشور و اطلاعاتی از توانایی ها و سوابق شماست. سعی کنید که تمام اشتباهات و غلط های املایی آن را بر طرف نمایید. وجود غلط املایی می تواند جلوه ی بسیار بدی داشته باشد.
گام پنجم: اینترنت را فراموش نکنید!
بدست آوردن شغل از طریق اینترنت، یکی از محبوب ترین و رایج ترین روش های بدست آوردن شغل در عصر فعلی است. سعی کنید از روش های مختلفی مانند نمایشگاه ها، سمینارها، جلسات، همایش ها و سایر موارد، خودتان را به دیگران معرفی کنید. استفاده از شبکه های اجتماعی نیز می تواند یکی از راه های موثر برای شناساندن مهارت ها و توانایی های خود به دیگران می باشد. یکی از بهترین روش هایی که می توان برای بدست آوردن یک شغل معرفی کرد، ساخت یک وبلاگ یا وبسایت و درج استعدادهای خود در آن ها می باشد. با این روش، می توانید خود را به بهترین روش ممکن به دیگران معرفی کنید.
گام ششم: هرگز شکست نخورید!
ممکن است با وجود تلاش های فراوان در آزمون استخدامی پذیرفته نشوید. همیشه فعال و شجاع باشید. با همکاران خود تماس بگیرید و دلیل پذیرفته نشدن خود را بپرسید. اعتماد به نفس کافی داشته باشید و به این فکر کنید که چه چیزی باعث می شود که در کارتان پیشرفت کنید. نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید، نقاط قوت خود را ارتقا دهید و نقاط ضعف خود را از بین ببرید. اینکه شما در آزمون استخدامی پذیرفته نشدید به این دلیل نیست که فردی ناتوان هستید بلکه بازار، کار رقابتی است و کارفرماها همیشه به دنبال بهترین افراد هستند. بنابراین هرگز شکست نخورید و به توانایی ها و استعداد های خود باور داشته باشید و سعی کنید همواره آن ها را ارتقا دهید.
روش 2 از 3 : بازار کار
گام اول: بررسی زمینه
اولین موضوعی که لازم است در مورد آن فکر کنید، این است که دقیقا قصد دارید چه شغلی را در کامپیوتر داشته باشید. هر کاری، مهارت های خاص خود را نیاز دارد، بنابراین باید توانایی های خود را ارزیابی کرده و سپس تصمیم بگیرید که بهترین کار ممکن برای شما کدام است. عرضه و تقاضا بیش از حد مهم است.
گام دوم: رزومه ی کاری خود را مجددا اصلاح کنید
لازم است، مهارت های جدیدی را که در رابطه با کامپیوتر بدست آورده اید، به رزومه ی کاری خود اضافه کنید، حتی می توانید قسمتی به عنوان علاقه مندی ها یا سرگرمی ها را نیز به لیست رزومه، اضافه نمایید. اطمینان حاصل فرمایید که رزومه ی کاری شما بسیار حرفه ای و عاری از هر گونه اشتباه باشد.
گام سوم: سازمان نیروی انسانی
این یک راه بسیار عالی برای بدست آوردن شغل مربوط به کامپیوتر در منطقه ی شماست. شرکت ها، به طور معمول زمان کافی و علاقه ای به انجام تبلیغات، جهت پر کردن تیم پرسنل خود ندارند، بنابراین آن ها به سازمان نیروی انسانی تکیه می کنند و افراد مورد نظر خود را بدین شکل جذب می کنند.
روش 3 از 3 : آموزش
گام اول: از کار خود لذت ببرید و تجربه کسب کنید
در مقابل کامپیوتر خود بنشینید و از کار خود لذت ببرید و تجربه کسب کنید. این یک راه عالی برای یادگیری برنامه ها و نرم افزارها است اما بهترین روش، یادگیری نحوه ی پیکربندی سیستم عامل و نوشتن برنامه است. با این روش ها می توانید از کار با کامپیوتر، نهایت لذت را ببرید.
گام دوم: پیدا کردن یک مربی
برای یادگیری مهارت های کامپیوتر، می توانید از یک معلم با تجربه کمک بگیرید. زمانی که تجربه های خوبی کسب کردید، حتی شما هم می توانید تدریس کنید! بدون وجود یک معلم نیز می توانید به یادگیری مهارت های کامپیوتر بپردازید اما توجه داشته باشید که داشتن یک مدرس با تجربه، می تواند سرعت پیشرفت شما را افزایش دهد.
گام سوم: کتاب بخوانید و وب گردی کنید
وبسایت های فراوانی وجود دارند که هر موضوعی در رابطه با کامپیوتر را آموزش می دهند و از ساده ترین مبانی کامپیوتر گرفته تا پیشرفته ترین سطح برنامه نویسی را می توانید یاد بگیرید. چنانچه که به هر مشکلی بر خوردید، می توانید از موتور جستجوی گوگل کمک بگیرید. منابع آموزشی بسیار فراوان هستند و از لحاظ کمبود منابع، مشکلی نخواهید داشت.
گام چهارم: مدرک بگیرید!
ممکن است گرفتن مدرک برایتان کاری خسته کننده باشد ولی می تواند یکی از عوامل موفقیت شما باشد. موسسات آموزشی مختلفی وجود دارند که می توانید در آن ها ثبت نام کنید و پس از گذراندن یک دوره ی آموزشی، مدرک مرتبط با آن را نیز دریافت نمایید.
گام پنجم: تمرین کنید، یاد بگیرید، حرفه ای شوید
چنانچه که هنوز استخدام نشدید یا در شرکتی فعالیت می کنید، با انجام دادن پروژه ها، تحقیق و پژوهش، میزان توانایی ها و مهارت های خود را افزایش دهید. سعی کنید با انجام پروژه ها و ایده های مختلف، ذهن خود را به چالش بکشید.
گام ششم: آموزش دهید
هم اکنون می توانید به عنوان یک معلم فعالیت کنید. از ساده ترین تا پیچیده ترین مباحث کامپیوتر را به دیگران آموزش دهید! این روش، یکی از بهترین راه ها برای ماندگاری مطالب در ذهن شماست. در آموزش، کوتاهی نکنید و تا جایی که امکان دارد مهارت ها و تجارب خود را به دیگران انتقال دهید.
منبع: wikihow