آموزش فعال سازی سندباکس در ویندوز 10

رسانه کلیک - سندباکس در ویندوز 10 یک قابلیت نسبتا جدید محسوب می شود. در این مطلب نحوه فعال سازی قابلیت Sandbox ویندوز 10 را مشاهده می کنید.

آموزش فعال سازی سندباکس در ویندوز 10

سندباکس در ویندوز 10 یک فضای دسکتاپ موقت مجازی است. با استفاده از Sandbox ویندوز 10 می توانید به یک نسخه پاک از سیستم عامل دسترسی پیدا کنید بطوریکه فعالیت های شما هیچ تاثیری روی سیستم عامل نگذارد. در این مقاله قصد داریم نحوه فعال سازی سندباکس در ویندوز 10 را توضیح دهیم.

سندباکس یک محیط امن است که در آن می توانید همه برنامه ها را قبل از نصب روی سیستم اصلی امتحان کنید و قبل از بستن آن تمامی فعالیت های انجام شده از بین می رود و به حالت اولیه سیستم باز می گردید.

مایکروسافت از ابزارهای مختلفی برای فعالیت سندباکس استفاده می کند:

  • تولید تصویر پویا

سندباکس یک عکس از سیستم عامل فعلی دستگاه را در یک ماشین مجازی کپی می کند و همیشه از یک ویندوز ۱۰ سالم و پاک با آخرین نسخه موجود استفاده می کند.

  • مدیریت هوشمند حافظه

گاهی اوقات ماشین های مجازی می توانند حافظه را اشغال کنند و به یک مزاحم جدی برای سیستم میزبان تبدیل شوند اما سندباکس ویندوز می تواند بطور هوشمند، حافظه را مدیریت کند و مزاحمتی برای سیستم ایجاد نکند.

  • Snapshot and Clone

سندباکس از دو تکنولوژی شبیه ساز مشترک با نام های Snapshot and Clone استفاده می کند تا بارگذاری روی سیستم میزبان به آسانی انجام شود. Snapshot به سندباکس اجازه می دهد تا یکبار بوت شده و پس از آن پردازنده و حافظه را حفظ می کند.

هم اکنون سندباکس ویندوز برای ویندوز ۱۰ پرو، نسخه های 18305 به بعد و یا نسخه ماه مه ویندوز ۱۰ موجود است .

برای استفاده از سندباکس به موارد زیر نیاز است:

  • پردازشگر ۶۴ بیتی
  • روشن بودن سیستم مجازی سازی بایوس
  • حداقل ۴ گیگابایت رم
  • حداقل یک گیگابایت فضای ذخیره سازی خالی
  • CPU دو هسته ای

روشن کردن مجازی ساز

قبل از سر زدن به بایوس برای چک کردن روشن بودن یا نبودن مجازی ساز، یک راه حل سریع برای چک کردن آن معرفی می کنیم. کافیست در منوی استارت و در قسمت جستجو، کلمه Task را بیابید. وارد پنجره Task Manager شده و به بخش Performance بروید. در این قسمت می توانید ببینید که Virtualization در حالت Enabled قرار دارد یا در حالت Disable است.

اگر در حالت Disable قرار داشت، باید به بایوس مراجعه کرده و آن را به حالت On درآورید؛ ریستارت کرده و ادامه دهید.

روشن کردن Hyper-V و قابلیت سندباکس در ویندوز 10

ابتدا باید اطمینان یابید که Hyper-V فعال است. Hyper-V یک ابزار مجازی ساز سرور ویندوز است که در خود ویندوز طراحی شده و برای استفاده از سندباکس، فعالیت می کند، پس باید روشن باشد.

در قسمت جستجوگر منوی استارت، Windows features را بنویسید و بهترین نتیجه یافت شده را انتخاب کنید. به پایین رفته و Hyper-V را چک کنید، سپس کمی پایین تر رفته و گزینه Windows Sandbox را نیز تیک بزنید. OK را کلیک کرده و سیستم را ریستارت کنید.

دسترسی به سندباکس در ویندوز 10

پس از ریستارت کردن ویندوز، به قسمت جستجوگر منوی استارت مراجعه کنید و windows sandbox را بیابید. آن را باز کنید و از آن استفاده کنید.

پس از استفاده از آن، برنامه را به سادگی ببندید و توجه داشته باشید که پس از استفاده از این برنامه، تمامی تغییرات اعمال شده از بین می رود.

استفاده از سندباکس در ماشین مجازی

برای استفاده از سندباکس در ماشین مجازی باید یک مرحله دیگر را نیز رد کنید و آن این است که سیستم را طوری تنظیم کنید که اجازه مجازی سازی تو در تو را صادر کند.

در ماشین مجازی به جستجوگر منوی استارت مراجعه کرده و powershell را تایپ کنید. سپس روی نتیجه یافت شده راست کلیک کرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید.

سپس دستور زیر را وارد کنید:

Set-VMProcessor -VMName -ExposeVirtualizationExtensions $true

VMName را با نام ماشین مجازی خود جایگزین کنید.

ماشین مجازی را ریستارت کنید و پس از آن گزینه سندباکس در منوی استارت شما در دسترس است.

ارسال نظر